Wim Rossie bv

Warmtepomp in bedrijven in Gent

✓ Gerenommeerde merken

✓ Duurzaam

✓ Gratis offerte

Onze firma heeft bijzonder veel ervaring met het installeren van een warmtepomp in bedrijven in regio Gent. Wim Rossie bv, gevestigd in Sinaai, is dé expert op gebied van verwarmingssystemen. Wij helpen u graag om uw bedrijf te voorzien van de juiste warmtepompen, zodat u steeds de ideale temperatuur heeft.

Het plaatsen van een warmtepomp in bedrijven

Het installeren van een warmtepomp in bedrijven vereist uiteraard een andere aanpak dan het installeren van een warmtepomp in een woning. Als u bijvoorbeeld grote kantoren of magazijnen heeft, heeft u een warmtepomp met een hoger vermogen nodig om de ideale temperatuur te bereiken. Dankzij onze ervaring met het plaatsen van warmtepompen weten wij als geen ander welke warmtepomp geschikt is voor welke bedrijven. Wij installeren warmtepompen van Mitsubishi, die bekend staan om hun krachtige werking en hun grote duurzaamheid. Zo bent uw zeker dat uw nieuwe warmtepompen lang meegaan! Wilt u graag airco in uw bedrijf laten installeren? Ook dit behoort tot onze specialisaties.

Warmtepomp dak Wim Rossie
Vloerverwarming Wim Rossie

Contacteer ons snel voor meer informatie

Als expert op gebied van klimaatregeling hebben wij voor alle bedrijven een geschikte warmtepomp in huis. Neem snel contact met ons op om uw vrijblijvende offerte aan te vragen. U bereikt ons via het nummer 0473 29 34 64 of via het contactformulier. Bekijk ook zeker alvast onze realisaties om een beter idee te krijgen van ons werk.

Lucht-lucht warmtepomp