Wim Rossie bv

Warmtepompen

Draag uw steentje bij aan het milieu

Op zoek naar een milieuvriendelijke manier van verwarmen? Ga dan voor een warmtepomp, geplaatst door Wim Rossie bv. Wim installeert onder meer lucht-lucht en water-lucht warmtepompen van de merken Mitsubishi en Weishaupt. Afhankelijk van uw energieverbruik en het gewenste volume heeft Wim dé geschikte uitvoering voor u.

Warmtepomp dak Wim Rossie
Vloerverwarming Wim Rossie
In combinatie met vloerverwarming

Zowel in staande als in hangende modellen is Wim thuis. Hij geeft u alle nodige uitleg over de verschillende types. Wil u uw warmtepomp op uw sanitaire installaties laten aansluiten of zelfs op uw vloerverwarming? Ook dat kan Wim voor u regelen. Hij komt graag bij u langs om uw situatie te analyseren en uw ruimtes op te meten. Met zijn hulp wordt energiezuinig verwarmen kinderspel!

Laat het plaatsen van uw warmtepomp in Sint-Niklaas over aan ons

U kunt het plaatsen van uw warmtepomp met een gerust hart aan een ervaren installateur van onze professionele firma uit Sinaai, Sint-Niklaas overlaten. Wij gebruiken waterpompen van het merk Mitsubishi wanneer u deze door ons als installateur laat plaatsen in uw woning in Sint-Niklaas en omstreken. Wilt u graag een offerte aanvragen of meer informatie inwinnen over de aankoop en installatie van warmtepompen bij onze firma in Sint-Niklaas? Bel dan naar het nummer 0473 29 34 64, e-mail naar info@wimrossie.be of vul ons online contactformulier in. 

Water-lucht warmtepomp

Warmtepomp Sinaai Wim Rossie
Warmtepomp Wim Rossie
Verwarming Sinaai Wim Rossie
Verwarming Wim Rossie

Lucht-lucht warmtepomp

Commerciële toepassingen

Mitsubishi Electric MR Slim 

Residentiële toepassingen

Mitsubishi Electric Serie M
 

Ventilatie

Ventilatie Wim Rossie
Ventilatie Wim Rossie