Wim Rossie bv

Warmtepompen laten plaatsen in regio Sint-Niklaas

Wij plaatsen als installateur goede warmtepompen in de wijde omgeving van Sint-Niklaas, Gent en elders in Oost-Vlaanderen. Denkt u er al langer aan om een warmtepomp te laten plaatsen door een ervaren installateur, om zo een steentje bij te dragen aan het milieu? Dan zit u goed bij Wim Rossie bv uit Sinaai. Wij bieden milieuvriendelijke manieren van verwarmen aan, zoals een warmtepomp. Ons bedrijf is de perfecte partner om uw warmtepomp te plaatsen. Afhankelijk van uw energieverbruik en het gewenste volume hebben wij dé geschikte uitvoering voor u.

Warmtepomp dak Wim Rossie
Vloerverwarming Wim Rossie

Warmtepompen in combinatie met vloerverwarming

Als u het plaatsen van een warmtepomp door een ervaren installateur overweegt, dan komen de experten van ons bedrijf gespecialiseerd in klimaatregeling graag bij u ter plaatse om alle mogelijkheden voor te stellen. Zo installeren we waterpompen van Mitsubishi en Weishaupt, twee absolute topmerken. Zowel in staande als in hangende modellen zijn wij thuis. We geven u alle nodige uitleg over de verschillende types. Wilt u uw warmtepomp op uw sanitaire installaties laten aansluiten of zelfs op uw vloerverwarming? Ook dat kunnen we voor u regelen. We komen graag bij u langs om uw situatie te analyseren en uw ruimtes op te meten. Met onze hulp wordt energiezuinig verwarmen kinderspel!

Laat het plaatsen van uw warmtepomp over aan ons

Laat het plaatsen van uw warmtepomp met een gerust hart over aan een ervaren installateur van onze professionele firma. Bij ons kunt u waterpompen van het merk Mitsubishi kopen en deze door ons als installateur laat plaatsen. Ook als u op zoek bent naar een installateur van airco in plaats van een installateur van warmtepompen zit u bij ons goed. Wilt u graag een offerte aanvragen of meer informatie inwinnen over de aankoop en installatie van warmtepompen bij onze? Bel dan naar het nummer 0473 29 34 64, of vul ons online contactformulier in.

Water-lucht warmtepomp

Warmtepomp Sinaai Wim Rossie
Warmtepomp Wim Rossie
Verwarming Sinaai Wim Rossie
Verwarming Wim Rossie

Lucht-lucht warmtepomp

Commerciële toepassingen

Mitsubishi Electric MR Slim 

Residentiële toepassingen

Mitsubishi Electric Serie M
 

Ventilatie

Ventilatie Wim Rossie
Ventilatie Wim Rossie