Wim Rossie bv

Airconditioning

Airco grijs behang Wim Rossie

Installateur van airco in Oost-Vlaanderen

Wim Rossie bv is een ervaren installateur van airco uit Sinaai, regio Sint-Niklaas, in Oost-Vlaanderen. Een airconditioning is heerlijk verkoelend. Wordt het ’s zomers snel te warm in uw woning of bedrijfsgebouw? Dan is een kwalitatief airconditioningsysteem een goed idee. We hebben wand- en vloermodellen in de aanbieding die u volledig kunt personaliseren volgens uw interieur, van klassieke uitvoeringen tot moderne designs. Wij werken voornamelijk met het topmerk Mitsubishi, zodat u jarenlang kunt rekenen op een goed functionerend toestel.

Wij garanderen als installateur van airco in Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen, een verzorgde afwerking

Voordat we van start gaan, komen we bij u langs om uw voorkeuren te bespreken. Nadien gaat we uiterst netjes te werk, zonder dat we ingrijpende kap- of breekwerken te hoeven uitvoeren. Kabels en leidingen werken we vakkundig weg (bv. met mdf-platen). U kunt rekenen op ons als uw installateur van airco uit Sinaai, regio Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen. Wij zijn immers al jaren gespecialiseerd in het installeren van uw klimaatregeling. Van het plaatsen van ventilatiesystemen tot warmtepompen en zelfs het renoveren van uw badkamer of toilet, u kunt steeds een beroep doen op ons.

Airco bruine muur Wim Rossie

Twijfel niet en bel ons vandaag

 

Bent u geïnteresseerd in de diensten die wij aanbieden als installateur van onder andere airco in regio Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij komen vervolgens ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken. Wij voeren als installateur van airco uit Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen, al meer dan 20 jaar allerlei karweien uit, zoals onder andere ook het plaatsen van koeling voor voedingswaren. U contacteert ons door te bellen naar het nummer 0473 29 34 64 of te e-mailen naar info@wimrossie.be. U kunt ook ons contactformulier invullen.