Wim Rossie bv

Installateur van airco in Oost-Vlaanderen

Airco grijs behang Wim Rossie

Wim Rossie bv is een ervaren installateur van airco uit Sinaai in Oost-Vlaanderen. Een airconditioning is heerlijk verkoelend. Wordt het ’s zomers snel te warm in uw woning of bedrijfsgebouw? Dan is een kwalitatief airconditioningsysteem een goed idee. We hebben wand- en vloermodellen in de aanbieding die u volledig kunt personaliseren volgens uw interieur, van klassieke uitvoeringen tot moderne designs. Als u een professionele installateur van airco zoekt in de buurt van Gent, Sint-Niklaas of elders in Oost-Vlaanderen, zit u bij ons dus goed.

Wij garanderen als installateur van airco een verzorgde afwerking

Als experts op gebied van airco weten wij precies wat voor airconditioningsysteem in welke woning past. Wij werken voornamelijk met airconditioning van Mitsubishi, een absoluut topmerk, zodat u jarenlang rekent op een goed functionerend toestel. Voordat we van start gaan, komen we bij u langs om uw voorkeuren te bespreken. Nadien gaan we uiterst netjes te werk, zonder dat we ingrijpende kap- of breekwerken te hoeven uitvoeren. Kabels en leidingen werken we vakkundig weg (bv. met mdf-platen). U kunt rekenen op ons als uw installateur van airco. Wij zijn immers al jaren gespecialiseerd in het installeren van uw klimaatregeling. Van het plaatsen van ventilatiesystemen tot zelfs het renoveren van uw badkamer of toilet, u kunt steeds een beroep doen op ons.

Airco bruine muur Wim Rossie

Twijfel niet en bel ons vandaag

Enkele voorbeelden van onze realisaties vindt u alvast online. Bent u geïnteresseerd in de diensten die wij aanbieden als installateur van airco? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij komen vervolgens ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken. Als installateur van airco voeren wij al meer dan 20 jaar allerlei karweien uit, zoals onder andere ook het plaatsen van koeling voor voedingswaren. U contacteert ons door te bellen naar het nummer 0473 29 34 64 of te e-mailen naar info@wimrossie.be.