Wim Rossie bv

Airco plaatsen in kantoorgebouwen in regio Sint-Niklaas

✓ Gerenommeerde merken

✓ Duurzaam

✓ Gratis offerte

Wij zijn getraind om uw airco te plaatsen in kantoorgebouwen in Sint-Niklaas en de wijde omgeving. De zaakvoerder van Wim Rossie bv uit Sinaai zit al meer dan 20 jaar in het vak en kent zijn stiel dus als geen ander. Ook voor tal van andere diensten doet u met een gerust hart een beroep op onze firma.

Uw airco door ons laten plaatsen in kantoorgebouwen

Onze firma heeft veel ervaring met de ontwerp en plaatsing van airco voor bedrijven. Bij het plaatsen van een airco in kantoorgebouwen bekijken we eerst met u wat de verschillende mogelijkheden zijn. Misschien verkiest u eerder een airconditioning voor aan de wand of gaat u liever voor een vloerairconditioning? In ons gamma aan apparatuur voor klimaatregeling vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. We bekijken de verschillende modellen en types en kiezen vervolgens uit een brochure welke airco we het best kunnen plaatsen in uw kantoorgebouwen. U kunt deze modellen ook personaliseren, zodat ze perfect in het interieur van uw gebouwen passen. Bovendien verzekeren wij u topkwaliteit voor uw airconditioning, aangezien wij samenwerken met het topmerk Mitsubishi!

Warmtepomp dak Wim Rossie
Vloerverwarming Wim Rossie

Aarzel niet langer en contacteer ons

Tijdens hete zomerdagen is het altijd aangenaam om verkoeling te vinden. Daarom raden wij aan airco te laten plaatsen in uw kantoorgebouwen door onze ervaren airco-installateurs. Ook een goede ventilatie is altijd aangeraden. Dit laat u eveneens met een gerust hart aan ons over. Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar het nummer 0473 29 34 64 of door het contactformulier in te vullen.

Lucht-lucht warmtepomp