Wim Rossie bv

Airco plaatsen kantoorgebouwen Sint-Niklaas

✓ Gerenommeerde merken

✓ Duurzaam

✓ Gratis offerte

Airco voor bedrijven in Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een firma om airco voor bedrijven aan te leggen in de omgeving van Sint-Niklaas? Dan klopt u beter eens aan bij Wim Rossie bv uit Sinaai. Door onze jarenlange ervaring zijn wij getraind in het aanleggen van airconditioning, of u nu een bedrijf heeft of als particulier ons wilt inschakelen. 

Wij installeren airco voor bedrijven in regio Sint-Niklaas

U kunt met een gerust hart een beroep doen op de vele diensten die wij aanbieden. Zo zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van airco voor bedrijven, maar installeren wij ook warmtepompen, ventilatiesystemen en kunnen wij zelfs badkamers en toiletten renoveren. Wij werken als ervaren firma overigens enkel met installaties van gerenommeerde en kwaliteitsvolle merken, zoals Mitsubishi en Weishaupt. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat wij de airco voor uw kantoorgebouw en bedrijven in regio Sint-Niklaas professioneel installeren, zodat u er nog jaren plezier van kunt hebben.

Warmtepomp dak Wim Rossie
Vloerverwarming Wim Rossie

Neem contact met ons op

Wij zijn ervaren in het professioneel aanleggen van een airco voor bedrijven in de wijde omgeving van Sinaai en Sint-Niklaas. Bovendien rekent u ook op een verzorgde afwerking en navolging van uw airconditioning of andere ventilatiesystemen.  Heeft u interesse? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar het nummer 0473 29 34 64, door een e-mail te sturen naar info@wimrossie.be of door het contactformulier in te vullen.

Lucht-lucht warmtepomp