Wim Rossie bv

Het merk Mitsubishi voor uw airconditioning

✓ Gerenommeerde merken

✓ Duurzaam

✓ Gratis offerte

Mitsubishi is het perfecte merk indien u op zoek bent naar degelijke airconditioning in Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen. De zaakvoerder van Wim Rossie bv uit Sinaai is een vakman met al meer dan 20 jaar ervaring op de teller. U kunt hem dus met een gerust hart inschakelen om verschillende karweien voor u uit te voeren!

Kies voor Mitsubishi indien u airconditioning wilt laten plaatsen

Bij hete zomers is airconditioning van het merk Mitsubishi in uw huis een echte must. Het koelt uw woning heerlijk af en zo vermijdt u slapeloze nachten. Op voorhand worden uw voorkeuren besproken en kiest u uit een brochure de airconditioning van het merk Mitsubishi die wij installeren in uw appartement of huis. Onze vakmensen gaan uiterst netjes te werk, zodat overbodige kap- of breekwerken niet nodig zijn. Bovendien kan de airconditioning volledig naar uw wensen gepersonaliseerd worden, zodat deze moeiteloos in uw interieur past. U kiest tussen een modern design of een klassieke uitvoering. 

Warmtepomp dak Wim Rossie
Vloerverwarming Wim Rossie

Duurzame airconditioning laten plaatsen

Ongeacht of u een airconditioning of warmtepomp van Mitsubishi wilt laten installeren in uw woning, duurzaamheid is steeds onze hoogste prioriteit. Daarom informeren wij u graag over de mogelijkheden voor duurzaamheidssubsidies én werken wij enkel met de beste merken, waardoor u nog jaren genot heeft van uw airco, ventilatiesysteem of andere installaties. Ook als u op zoek bent naar goede airco voor uw bedrijf, helpen wij u graag verder met een installatie op maat.

Bekijk onze brochures

Bent u geïnteresseerd in airconditioning van Mitsubishi in uw woning of bedrijfsgebouw? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Onze vakmensen komen zo snel mogelijk langs bij u om de mogelijkheden voor uw klimaatregeling te bespreken en te bekijken. Vervolgens installeren we snel en efficiënt uw airconditioning. U contacteert ons door te bellen naar het nummer 0473 29 34 64 of door het contactformulier in te vullen.

Lucht-lucht warmtepomp