Wim Rossie bv

Een airco laten plaatsen in uw appartement

✓ Gerenommeerde merken

✓ Duurzaam

✓ Gratis offerte

Denkt u erover een airco te laten plaatsen in uw appartement? Dan kunt u met een gerust hart bij Wim Rossie bv uit Sinaai terecht. Onze vakmensen zijn al jaren ervaren in verschillende karweien en we werken enkel samen met gerenommeerde en kwaliteitsvolle merken, zoals Weishaupt.

Wij plaatsen graag een airco in uw appartement

Laat het plaatsen van een airco in uw appartement aan ons over. Wij zijn al jaren professionele installateurs van airco. Zo plaatsen we niet alleen airco in appartementen, maar schakelt u ons ook in om airco te plaatsen in kantoorgebouwen. Tijdens hete zomerdagen is het aangenaam om van voldoende verkoeling te genieten. Dankzij de airconditioning van Mitsubishi die wij plaatsen, heeft u binnen uw huis steeds de optimale temperatuur. Dit bekende merk levert installaties van topkwaliteit, van airconditioning wanneer u het te warm heeft, tot een Mitsubishi-warmtepomp voor tijdens de koude wintermaanden. De vakmensen van ons ervaren bedrijf helpen u graag bij het uitzoeken van het geschikte model van airco dat u vervolgens kunt laten plaatsen door ons in uw appartement. Wij weten alles over klimaatregeling en voorzien u graag van gedegen advies.

Warmtepomp dak Wim Rossie
Vloerverwarming Wim Rossie

Laat ons uw airco plaatsen

U heeft het nooit meer te warm wanneer u door ons bedrijf airco in uw appartement laat plaatsen. Naast airco schakelt u ons ook in voor het plaatsen van ventilatiesystemen. U contacteert ons voor een offerte of afspraak via het nummer 0473 29 34 64. Bekijk zeker op voorhand al even onze eerdere realisaties ter inspiratie!

Lucht-lucht warmtepomp