Wim Rossie bv

Airco plaatsen appartement

✓ Gerenommeerde merken

✓ Duurzaam

✓ Gratis offerte

Een airco laten plaatsen in uw appartement

Denkt u erover een airco te laten plaatsen in uw appartement? Dan kunt u met een gerust hart bij Wim Rossie bv uit Sinaai terecht. Onze vakmensen zijn al jaren ervaren in verschillende karweien en we werken enkel samen met gerenommeerde en kwaliteitsvolle merken, zoals Weishaupt. 

Wij zullen een airco plaatsen in uw appartement

Laat het plaatsen van een airco in uw appartement aan ons over. Wij zijn al jaren professionele installateurs van airconditionings, niet alleen voor uw appartement, maar ook in bedrijven en kantoorgebouwen. Tijdens hete zomerdagen is het aangenaam om van voldoende verkoeling te kunnen genieten. Daarnaast bieden wij verschillende modellen aan van het topmerk Mitsubishi. Zij leveren installaties van topkwaliteit, van airconditioning wanneer u het te warm heeft, tot een warmtepomp voor tijdens de koude wintermaanden. De vakmensen van ons ervaren bedrijf uit Sinaai helpen u graag bij het uitzoeken van het geschikte model van airco dat u vervolgens kunt laten plaatsen door ons in uw appartement. 

Warmtepomp dak Wim Rossie
Vloerverwarming Wim Rossie

Laat ons uw airco plaatsen

U heeft het nooit meer te warm wanneer u kiest voor ons voor het plaatsen van airco in uw appartement. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in verschillende diensten, waaronder het plaatsen van airconditioning, maar ook ventilatiesystemen en warmtepompen. U contacteert ons voor een offerte of afspraak via het nummer 0473 29 34 64 of via info@wimrossie.be. Bekijk zeker op voorhand al even onze eerdere realisaties ter inspiratie!

Lucht-lucht warmtepomp