Wim Rossie bv

Warmtepomp in een nieuwbouw plaatsen in Gent

✓ Gerenommeerde merken

✓ Duurzaam

✓ Gratis offerte

Wilt u een warmtepomp in uw nieuwbouw laten plaatsen in regio Gent? Wim Rossie bv uit Sinaai staat voor u klaar. Onze ervaren firma plaatst al jarenlang hoogwaardige warmtepompen in allerhande gebouwen. Met onze hulp heeft u het nooit te koud of te warm in uw nieuwe woning.

Laat ons een warmtepomp in uw nieuwbouw plaatsen

Sinds 2023 is het in België verplicht om te verwarmen met een (hybride) warmtepomp. Vanaf 2025 worden elektrische warmtepompen bovendien de norm bij nieuwbouwwoningen. U bent met andere woorden verplicht om een warmtepomp in uw nieuwbouw te laten plaatsen. Hiervoor doet u best een beroep op een expert, zoals onze firma. Als ervaren installateur van warmtepompen helpen wij u graag bij de keuze van uw warmtepomp en zorgen wij vervolgens voor een professionele installatie. U kunt bij ons warmtepompen van Mitsubishi kopen, een absoluut topmerk op gebied van warmtepompen. Wij installeren warmtepompen in bedrijven, maar ook in particuliere woningen. Graag bedenken wij voor u een systeem op maat, zodat u een optimale klimaatregeling in uw gebouw heeft.

Warmtepomp dak Wim Rossie
Vloerverwarming Wim Rossie

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse om een warmtepomp in uw nieuwbouw te laten plaatsen door onze ervaren firma? Neem dan zeker contact met ons op via 0473 29 34 64 of via ons handige contactformulier. Wij maken graag een offerte op maat voor u op, zodat u weet waaraan u zich kunt verwachten. Bekijk ook zeker onze andere diensten, zoals het plaatsen van ventilatiesystemen.

Lucht-lucht warmtepomp