Wim Rossie bv

Koeling voor voedingswaren in Sint-Niklaas

✓ Gerenommeerde merken

✓ Duurzaam

✓ Gratis offerte

Bent u op zoek naar koeling voor voedingswaren in de omgeving van Sint-Niklaas? Dan zit u zeker goed bij Wim Rossie bv uit Sinaai. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken, zoals Mitsubishi en Weishaupt. Vooraleer de koeling voor voedingswaren in uw zaak geplaatst wordt, overlopen we uitgebreid alle mogelijkheden. Op die manier bent u op de hoogte van wat de beste optie voor u is.

Een koeling voor voedingswaren laten installeren

U wilt uw klanten natuurlijk verse producten aanbieden, waarvan ze ten volle kunnen genieten. Dat doet u door uw voedingswaren in uw zaak te bewaren in een koeling die speciaal daarvoor ontworpen is. Onze firma, gespecialiseerd in klimaatregeling, neemt deze taak graag op zich. Wij zijn vakmensen die garant staan voor een goede prijs-kwaliteit. We luisteren uitgebreid naar uw wensen en zorgen ervoor dat de koeling voor uw voedingswaren aan al uw wensen voldoet. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in verschillende andere karweien die van pas kunnen komen in uw horecazaak. Zo schakelt u ons in voor:

Bij al onze werkzaamheden gebruiken we steeds het beste materiaal en de beste technieken. Of u nu een beroep doet op ons bedrijf voor een koeling voor voedingswaren, of voor een van onze andere diensten, u rekent op een kwalitatief eindresultaat.

Warmtepomp dak Wim Rossie
Vloerverwarming Wim Rossie

Doe een beroep op ons

U kunt steeds bij ons terecht voor verschillende diensten. Naast het ontwerpen en installeren van de koeling voor uw voedingswaren, plaatsen wij ook graag de airco in uw kantoorgebouwen. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen door te bellen naar het nummer 0473 29 34 64 of door het contactformulier in te vullen.

Lucht-lucht warmtepomp