Wim Rossie bv

Koeling voor voedingswaren Sint-Niklaas

✓ Gerenommeerde merken

✓ Duurzaam

✓ Gratis offerte

Koeling voor voedingswaren in Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar koeling voor voedingswaren in de omgeving van Sint-Niklaas? Dan zit u zeker goed bij Wim Rossie bv uit Sinaai. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken, zoals Mitsubishi en  Weishaupt. Vooraleer de koeling voor voedingswaren in uw zaak in de wijde omgeving van Sint-Niklaas geplaatst wordt, overlopen we uitgebreid alle mogelijkheden. Op die manier bent u op de hoogte van wat de beste optie voor u is. 

Een koeling voor voedingswaren laten installeren in de wijde omgeving van Sint-Niklaas

U wilt uw klanten natuurlijk verse producten aanbieden, waarvan ze genieten. Dat doet u door uw voedingswaren in uw zaak in regio Sint-Niklaas en verder in Oost-Vlaanderen, te bewaren in een koeling speciaal voor uw producten. Wij zijn vakmensen die garant staan voor een goede prijs-kwaliteit en zijn gespecialiseerd in verschillende karweien, zoals het installeren van airconditioning, het renoveren van badkamers en toiletten en het plaatsen van een ventilatiesysteem of warmtepomp. Er wordt steeds gebruik gemaakt van het beste materiaal en de beste technieken, of u nu een beroep doet op ons bedrijf uit Sint-Niklaas voor een koeling  voor voedingswaren , het plaatsen van airconditioning of het installeren van een ventilatiesysteem. 

Warmtepomp dak Wim Rossie
Vloerverwarming Wim Rossie

Doe een beroep op ons

U kunt steeds bij ons terecht voor verschillende diensten. Of u nu als particulier of als bedrijf een beroep op ons bedrijf uit Sinaai wilt doen, u bent steeds welkom. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen door te bellen naar het nummer 0473 29 34 64, door een e-mail te sturen naar info@wimrossie.be of door het contactformulier in te vullen. 

Lucht-lucht warmtepomp