Wim Rossie bv

Professionele plaatsing airco Sint-Niklaas

✓ Gerenommeerde merken

✓ Duurzaam

✓ Gratis offerte

Professionele plaatsing van airco in regio Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een professionele plaatsing van airco in Sint-Niklaas en omgeving? Dan zit u goed bij Wim Rossie bv uit Sinaai. Wij zitten al meer dan 20 jaar in het vak en werkt uitsluitend met gerenommeerde en kwaliteitsvolle merken, zoals Mitsubishi en Weishaupt.

Laat de professionele plaatsing van airco over aan deze vakman uit Sint-Niklaas

U hoeft niet langer te zoeken naar een bedrijf in de omgeving van Sint-Niklaas dat zorgt voor de professionele plaatsing van uw airco. Ongeacht of u particulier bent of een bedrijf heeft, u kunt steeds een beroep doen op onze vakkennis. We overlopen telkens eerst met u alle mogelijkheden bij de professionele plaatsing van airco in bijvoorbeeld een kantoorgebouw of appartement in Sint-Niklaas en doen dat aan de hand van verschillende brochures. Zo bent u er zeker van dat u alle opties heeft kunnen bekijken. Vervolgens bekijken we samen alles over duurzaamheidssubsidies. 

Warmtepomp dak Wim Rossie
Vloerverwarming Wim Rossie

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u zeker zijn van een professionele plaatsing van uw airco in de omgeving van Sint-Niklaas? Dan zit u goed bij ons ervaren bedrijf uit Sinaai. Wij zijn een professionele installateur van airco, warmtepompen en nog veel meer en dat in de provincie Oost-Vlaanderen. Indien u graag een afspraak maakt, contacteert u ons op het nummer 0473 29 34 64, stuurt u een e-mail naar info@wimrossie.be of vult u het contactformulier in. 

Lucht-lucht warmtepomp