Wim Rossie bv

Airco voor particulieren

✓ Gerenommeerde merken

✓ Duurzaam

✓ Gratis offerte

Wilt u graag een bedrijf contacteren dat airco voor particulieren installeert? Dan zit u op de juiste plaats bij Wim Rossie bv uit Sinaai. De temperaturen kunnen tijdens een hete zomer vaak hoog oplopen en dan is het natuurlijk aangenaam om verkoeling op te kunnen zoeken. Dat is een klus die wij graag voor u opknappen. 

Wij installeren uw airco voor particulieren

Wij beschikken over verschillende soorten airconditioningsystemen voor in uw woning. Zo bieden wij een airco voor particulieren aan die op de wand van uw woning of op de vloer geïnstalleerd kan worden. Beide modellen zijn van hoge kwaliteit, aangezien wij voornamelijk met airconditioning van het topmerk Mitsubishi werken. Bovendien beschikken we over jarenlange ervaring, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw airco voor particulieren op een professionele manier geplaatst wordt. 

Warmtepomp dak Wim Rossie
Vloerverwarming Wim Rossie

Vraag een offerte aan

Wilt u een airco voor particulieren door een specialist uit Sinaai laten plaatsen? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan. Wij zijn ervaren in verschillende diensten, van het aanleggen van airconditioning en ventilatiesystemen tot zelfs het renoveren van uw badkamer. U contacteert ons door te bellen naar het nummer 0473 29 34 64, door een e-mail te sturen naar info@wimrossie.be of door het contactformulier in te vullen. 

Lucht-lucht warmtepomp