Wim Rossie bv

Airco voor particulieren

✓ Gerenommeerde merken

✓ Duurzaam

✓ Gratis offerte

Wilt u graag een bedrijf contacteren dat airco voor particulieren installeert? Dan zit u op de juiste plaats bij Wim Rossie bv uit Sinaai. De temperaturen kunnen tijdens een hete zomer vaak hoog oplopen en dan is het natuurlijk aangenaam om verkoeling op te kunnen zoeken. Airco is hiervoor het ideale middel. Wij helpen u graag door de ideale airco voor u uit te zoeken en deze op professionele wijze te installeren.

Wij installeren uw airco voor particulieren

Als bedrijf gespecialiseerd in klimaatregeling installeren wij al jarenlang airco bij particulieren, in uiteenlopende gebouwen. U rekent bij ons dus op een professionele plaatsing van uw airco. Wij beschikken over verschillende soorten airconditioningsystemen voor in uw woning. Zo bieden wij een airco voor particulieren aan die op de wand van uw woning of op de vloer geïnstalleerd kan worden. Beide modellen zijn van hoge kwaliteit, aangezien wij voornamelijk met airconditioning van het topmerk Mitsubishi werken. Ongeacht of u airco in een nieuwbouw of in uw bestaande woning wilt laten plaatsen, wij zorgen voor een mooie afwerking die naadloos in uw woning overgaat.

Warmtepomp dak Wim Rossie
Vloerverwarming Wim Rossie

Vraag een offerte aan

Wilt u een airco voor particulieren door een echte specialist laten plaatsen? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan. Wij zijn ervaren in verschillende diensten, van het aanleggen van airconditioning en ventilatiesystemen tot zelfs het renoveren van uw badkamer. Overigens bieden wij niet alleen airco voor particulieren aan, maar installeren wij ook regelmatig airco’s in bedrijven. U contacteert ons door te bellen naar het nummer 0473 29 34 64 of door het contactformulier in te vullen.

Lucht-lucht warmtepomp