Wim Rossie bv

Airco plaatsen in een nieuwbouw in regio Gent

✓ Gerenommeerde merken

✓ Duurzaam

✓ Gratis offerte

Wilt u graag airco in uw nieuwbouw laten plaatsen in regio Gent, en zoekt u hiervoor een ervaren firma? Reken dan op de diensten van Wim Rossie bv uit Sinaai. Ons bedrijf plaatst al meer dan 20 jaar airco in zowel nieuwe als bestaande gebouwen. U rekent steeds op een klantvriendelijke service en een uitstekend eindresultaat.

Waarom zou u airco in uw nieuwbouw laten plaatsen?

Het is een goed idee om al meteen airco in uw nieuwbouw te laten plaatsen, omdat dit gemakkelijker is dan airco te plaatsen wanneer u reeds in het gebouw ingetrokken bent. Bovendien kunt u bij een nieuwbouw ingebouwde airco laten installeren, waardoor de airco is weggewerkt achter een muur of plafond en dus niet zichtbaar is. Als installateur van airco met meer dan 20 jaar ervaring zorgen wij voor airco die naadloos in uw woning overgaat. Wij installeren airco van Mitsubishi, een merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid. Onze airco plaatsen we overigens in verschillende soorten nieuwbouw, niet alleen in traditionele woningen. Zo kunt u bij ons terecht om airco in uw appartement te plaatsen. Ook voor airco in uw kantoorgebouwen zit u bij ons op de juiste plaats. Kortom, wij zijn het ideale adres voor airconditioning in Gent.

Warmtepomp dak Wim Rossie
Vloerverwarming Wim Rossie

Laat ons uw airco plaatsen

Wilt u graag airco in uw nieuwbouw laten plaatsen? Aarzel dan niet langer en contacteer ons. Wij bezorgen u graag een vrijblijvende offerte, zodat u weet waar u zich aan kunt verwachten. Ook voor andere vormen van klimaatregeling bent u van harte welkom bij ons. Wilt u graag ook een warmtepomp in uw nieuwbouw laten plaatsen? Ook hiervoor contacteert u ons!

Lucht-lucht warmtepomp