Wim Rossie bv

Airconditioning in Gent

✓ Gerenommeerde merken

✓ Duurzaam

✓ Gratis offerte

Wilt u graag airconditioning laten installeren in uw woning in regio Gent? Bij Wim Rossie bv, onze firma uit Sinaai, kunt u terecht voor airco van topkwaliteit. Wij plaatsen onze airco in Gent en de wijde omgeving. Hierbij zorgen wij er steeds voor dat de airco naadloos binnen uw woning past en aan al uw wensen voldoet.

Airconditioning van de hoogste kwaliteit

Jammer genoeg hebben we de dag van vandaag alsmaar vaker te maken met hittegolven. Niet alleen is het onaangenaam om zonder verkoeling in zulke hoge temperaturen te zitten, het is ook nog eens slecht voor uw gezondheid en vermindert de productiviteit. Daarom is het een goed idee om airco te laten plaatsen in uw woning of in uw kantoorgebouwen. Wanneer u airco in uw gebouwen laat plaatsen, wilt u natuurlijk wel dat deze airconditioning goed werkt en lange tijd meegaat. Als ervaren installateur van airco zorgen wij ervoor dat alles van kop tot teen in orde is. Wij verdelen airconditioning van Mitsubishi, een werk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit. Deze airconditioning kunnen wij in uw nieuwbouw plaatsen, maar ook in bestaande gebouwen komen wij graag langs voor een aircosysteem op maat. Ongeacht uw specifieke situatie, wij zorgen steeds voor een oplossing op maat!

Warmtepomp dak Wim Rossie
Vloerverwarming Wim Rossie

Reken op onze diensten

Als bedrijf gespecialiseerd in klimaatregeling plaatsen wij al jarenlang hoogkwalitatieve airco. Graag helpen wij ook u verder met een airconditioning die aan al uw wensen voldoet. Geef ons snel meer informatie door via ons contactformulier en wij bezorgen u een offerte op maat. Bekijk ook zeker alvast onze realisaties!

Lucht-lucht warmtepomp